NIEUWS VAN SOLARCOMFORT

Blijf op de hoogte van onze projecten en van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie.

Overzicht

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie brengen Adrie van Kessel en Rinie Evertse deze week bedrijfsbezoeken aan bedrijven in Thailand, Vietnam en Hongkong. 

Ten eerste hebben zij een bezoek gebracht aan de fabriek van Talesun in Thailand. Talesun is leverancier van hoogwaardige zonnepanelen en heeft één van 's werelds grootste en meest geavanceerde productiefaciliteiten voor kristallijne zonnepanelen en zonnecellen. Naast de fabriek in Thailand beschikken zij ook over een fabriek in China. Deze fabrieken beschikken over volledig geautomatiseerde productielijnen waardoor de panelen een constante hoge kwaliteit kunnen garanderen. 

6accc6c7 b2b5 4c2f a9c6 893ab993a2a1       6accc6c7 b2b5 4c2f a9c6 893ab993a2a1

Daarna brachten zij een bezoek aan VinaSolar en VinaCell in Vietnam. Samen zijn deze bedrijven goed voor een productie van 4,5 GigaWatt aan zonnepanelen en 1,5 GigaWatt aan zonnecellen. Naast  de productie voor het eigen VinaSolar label wordt voornamelijk geproduceerd voor andere grote namen. De productie en opslag bestaat uit zo'n 30 gebouwen waar ongeveer 3500 mensen werkzaam zijn. Diverse productielijnen met verschillende merken op één locatie is zeer indrukwekkend. 

Ook is er een bezoek gebracht aan BYD in Vietnam. BYD is de grootste producent van elektriciteitsopslagsystemen. Ze produceren elektrische voertuigen (auto's, bussen, vrachtwagens) en leveren accu's aan diverse mobiele telefoonproducenten als Apple en Samsung. Solar Comfort benut dit bezoek om meer te weten te komen over de opslag van energie. 

Omdat innovatie bij Solar Comfort hoog in het vaandel staat, zijn we voortdurend op zoek naar verbeterde technologieën en nog duurzamere materialen. Bent u geïnteresseerd in onze bevindingen en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin