Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Duurzame energie is beter voor het milieu, maakt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en is goed voor de economie. Bedrijven en (non-profit) instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren, kunnen gebruik maken van de SDE+.

Wat is SDE+ subsidie?

De SDE+ is een exploitatiesubsidie. Dat wil zeggen: producenten ontvangen subsidie voor de opgewekte duurzame energie en niet voor aanschaf van de productie-installatie, zoals bij een investeringssubsidie. De SDE+ richt zich op bedrijven en (non)-profit instellingen die duurzame energie willen produceren. De kostprijs van duurzame zonne-energie is hoger dan die van grijze energie. De SDE+ vergoedt het verschil hier tussen over een periode van 15 jaar. Hoeveel subsidie u kunt krijgen, is afhankelijk van de technologie en de hoeveelheid duurzame energie die u produceert.

SDE+ Subsidie aanvragen

Het woud van de regels en subsidies lijkt in eerste instantie ondoordringbaar. Wij geven u graag tekst en uitleg. Via deze flyer kunt u vast het één en ander lezen.
SolarComfort helpt u graag met het aanvragen van de SDE+ subsidie.
Voor meer informatie neemt u contact op met Rinie Evertse via 0345 589 418 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

flyer sde subsidie

 

Meer informatie over SDE+ Subsidie kunt u hier vinden.

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin