Fam. Spek, Tricht


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/solarcomfort.nl/httpdocs/templates/buro26/html/com_content/article/project.php on line 79Tricht Full Black Spek 7 Medium

 

18 Full Black Panelen

In Tricht hebben we deze 2 onder 1 kap woning van Familie Spek voorzien van zonnepanelen. Bijzonder aan dit project is dat er full black panelen zijn toegepast. Esthetisch oogt het zeer fraai. In totaal hebben we 18 full black zonnepanelen gemonteerd met een vermogen van 4.590 Wattpiek.

Bekijk meer foto's op onze Facebook pagina.

Zwarte zonnepanelen, ook wel full black of all black zonnepanelen genoemd, kenmerken zich door de bijna volledig zwarte kleur. De cellen zijn donker van kleur (van zeer donkerblauw tot bijna zwart), het achtervlak van de panelen is zwart en de gehele omranding is zwart.  Alleen van dichtbij zijn de cellen en solderingen nog enigszins te herkennen. Dhr. Spek: “We hebben gekozen voor zwarte zonnepanelen omdat het een zeer fraai geheel vormt. Een mooie rustige uitstraling. Wat ook leuk is, is dat we online de resultaten direct kunnen inzien. Het systeem laat de hoeveelheid opgewekte energie zien en ook het eigen verbruik.”

Rinie Evertse van Solar Comfort is ook enthousiast over het project. “Het is echt een prachtig geheel geworden, echt een voorbeeldproject voor ons.”

Details
Naam
Familie Spek
Plaats
Tricht
Aantal Panelen
18
Type Panelen
full black
Totaal vermogen (Wp)
4.590
Omvormer merk
SolarEdge
Categorieën
Particulier

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin