Bloedbessen Asch

Bloedbessen Asch Solar 2


Bloedbessen Asch 1

 

Bloedbessen, Asch

In opdracht van firma Bloedbessen uit Asch hebben wij 744 zonnepanelen geleverd en gemonteerd. Het zijn polykristallijne zonnepanelen met een vermogen van in totaal 189.720 Wp. Dit PV-systeem heeft een gemiddelde jaaropbrengst van 165.000 kWh. De zonnepanelen zijn toegepast op het dak van de fruitloodsen. Bekijk alle foto's op Facebook.

Jos de Greef van firma Bloedbessen:  “ Voor ons was het belangrijk een partij te kiezen met kennis van zaken. Er zijn veel partijen op de markt en Solar Comfort is een betrouwbare partner. Die ervaring hebben we ook met het architectenbureau en bouwbedrijf van de J.C. van Kessel Groep. Het grote voordeel van Solar Comfort is dat ze de zonnepanelen onafhankelijk testen voordat ze gelegd worden. Je hebt dan echt het gevoel dat je de best mogelijke panelen hebt met het hoogste rendement.”

Rinie Evertse van Solar Comfort haakt in op het testen. “Het testen op schade gebeurt door de zonnepanelen in een mobiel laboratorium door een soort röntgenscanner te halen. Onafhankelijk van merk of land van oorsprong verschilt de uitslag soms behoorlijk. De grootste oorzaak van schade is transport en overslag. De beschadigingen zijn vrijwel nooit met het blote oog te zien, maar op de röntgenfoto’s is dit wel waarneembaar.”

Meer weten over het testen van zonnepanelen? Klik hier.

Details
Bedrijfsnaam
Bloedbessen
Plaats
Asch
Aantal Panelen
744
Type Panelen
polykristallijne
Totaal vermogen (Wp)
189.720
Gemiddelde Jaaropbrengst (kWh)
165.000
Categorieën
Zakelijk

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin