J.C. van Kessel Groep, Geldermalsen
Bedrijfshal van de J.C. van Kessel Groep gefotografeerd met een drone.

luchtfotovankesselgroep

 

 

J.C. van Kessel Groep, Geldermalsen

Omdat wij, Solar Comfort, een onderdeel zijn van de J.C. van Kessel Groep, profiteert een groot deel van de bouw- en bouwgerelateerde bedrijven binnen de groep zelf ook van zonnestroom. Op één van de bedrijfsruimten van J.C. van Kessel Vastgoed op de Chamotte in Geldermalsen, waar de J.C. van Kessel Bedrijven gevestigd zijn, is het zonnetechnologiesysteem gemonteerd.

Op het dak van deze bedrijfsruimte zijn 252 monokristallijnen zonnepanelen gemonteerd verdeelt over 4 omvormers. Deze zonnepanelen leveren een vermogen op van 47.880 Wp. 

Op de video is ook onze Solar Demoruimte te zien. In de demoruimte kunnen wij u onder andere de aansluiting en integratie van zonnepanelen in een pannendak tonen.

Directeur Adrie van Kessel aan het woord:

Ons solardak levert tweederde van de elektriciteit voor het hoofdgebouw, waarin verschillende van onze bedrijven zijn gevestigd. Sinds dat de J.C. van Kessel Groep zich in zonnepanelen verdiept, integreren ze de kennis en ervaring zoveel mogelijk in de gerelateerde bedrijven en uiteraard ook in de eigen bedrijfsvoering. Zo leer je van elkaar en ga je nadenken over hoe je zonnepanelen kunt integreren in architectuur maar ook hoe je het bijvoorbeeld kunt inzetten bij het opwaarderen van vastgoed. Daarnaast ontwikkelen we slimme en esthetische montagetechnieken. Een leuke toepassingen daarvan is bijvoorbeeld een carport met zonnepanelen op het dak inclusief een oplaadpunt voor de elektrische auto. Of een kantoorpand bekleed met zonnepanelen in plaats van met de gangbare gevelplaten. Een mooie oplossing om de verkoop- of verhuurbaarheid van vastgoed te verbeteren.

Details
Bedrijfsnaam
J.C. van Kessel
Plaats
Geldermalsen
Aantal Panelen
252
Type Panelen
monokristallijn
Watt / paneel
190
Totaal vermogen (Wp)
47880
Gemiddelde Jaaropbrengst (kWh)
40698
Aantal Omvormers
4
Categorieën
Zakelijk

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin