Nature's Pride, Maasdijk

 

Nature's Pride, Maasdijk

 

Nature's Pride, Maasdijk

Solar Comfort heeft voor de nieuwbouw van Nature’s Pride in Maasdijk de levering, installatie en netkoppeling van zonnepanelen gerealiseerd. In totaal zijn er 120 zonnepanelen van Schüco geplaatst om een bijdrage te leveren aan de energievoorziening. De zonnepanelen hebben een vermogen van 29.400 Wp. Het directe, maar vooral ook het toekomstige rendement wordt bepaald door de kwaliteit van de gebruikte componenten. Solar Comfort maakt daarom gebruik van de ervaring en hoogwaardige kwaliteit van Schüco.

Door te kiezen voor zonnepanelen kiest Nature’s Pride bewust voor duurzaamheid. Dat is niet onopgemerkt gebleven, want het nieuwe bedrijfspand behoort met de BREEAM-NL Excellent score tot de top-5 van meest duurzame distributiecentra in West-Europa.

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method en werd oorspronkelijk ontwikkeld en geïntroduceerd door het Building Research Establishment (BRE), een Engelse onderzoeksinstantie. BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen.

Projectfoto’s: www.facebook.com/SolarComfort

Details
Naam
Nature's Pride
Plaats
Maasdijk
Aantal Panelen
120
Merk Panelen
Schuco
Totaal vermogen (Wp)
29.400
Categorieën
Zakelijk

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin