Transportbedrijf van den Haak, Geldermalsen

 

DSCN0237

 

Transportbedrijf van den Haak, Geldermalsen

Van de Haak al 100 jaar duurzaam onderweg” luidde vorig jaar de slogan op de vrachtauto’s van het jubilerende bedrijf. Dit jaar investeert het bedrijf zonnepanelen op het dak en is daarmee het grootste zonnepanelenproject in Geldermalsen. Solar Comfort plaatste de panelen en was ook in het voortraject actief met de berekening van de dakconstructie i.v.m. met het gewicht van de zonnepanelen en bij het regelen van de subsidies.

Transportbedrijf Van den Haak heeft medio juni 2012, 1116 zonnepanelen in gebruik genomen op het dak van het transportbedrijf. De zonnepanelen bedekken ongeveer 40 % van het totale dakoppervlak. Deze zonnestroominstallatie is de grootste in het Rivierengebied en wekt ongeveer evenveel energie op als 35 huishoudens per jaar verbruiken,  90.000 kWh. De plaatsing van de panelen past in het streven van het bedrijf om kritisch te kijken naar het energieverbruik.  

Grootste zonnestroomenergiecentrale van Rivierenland in gebruik genomen - Engineersonline.nl 

Details
Bedrijfsnaam
Transportbedrijf van den Haak
Plaats
Geldermalsen
Aantal Panelen
1116
Watt / paneel
90
Gemiddelde Jaaropbrengst (kWh)
90000
Aantal Omvormers
4
Categorieën
Zakelijk
Overig
De zonnepanelen bedekken ongeveer 40 % van het totale dakoppervlak. Deze zonnestroominstallatie is de grootste in het Rivierengebied en wekt ongeveer evenveel energie op als 35 huishoudens per jaar verbruiken, 90.000 kWh. De plaatsing van de panelen past

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin