Fam. van Bergen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/solarcomfort.nl/httpdocs/templates/buro26/html/com_content/article/project.php on line 79

fam van bergen

35 Zonnepanelen

In Lienden hebben we het dak van de woning van Familie Van Bergen voorzien van zonnepanelen. In totaal hebben we 35 polykristallijne zonnepanelen, waarvan 21 stuks van 250 Wp en 14 stuks van 270 Wp per paneel gemonteerd met een vermogen van 9170 Wattpiek.

Dankzij de Solaredge omvormer  en een optimizer is per paneel de opbrengst te zien. In dit systeem is 1 omvormer toegepast. De verwachte totale jaaropbrengst is 7250 kWh.

Bijzonder aan dit project is dat er twee verschillende soorten panelen, blauwe en full black panelen zijn toegepast.  De full black zonnepanelen kenmerken zich door de bijna volledig zwarte kleur. De cellen zijn donker van kleur (van zeer donkerblauw tot bijna zwart), het achtervlak van de panelen is zwart en de gehele omranding is zwart.  Alleen van dichtbij zijn de cellen en solderingen nog enigszins te herkennen. Esthetisch oogt dit zeer fraai.

Details
Naam
Fam. van Bergen
Plaats
Lienden
Aantal Panelen
35
Type Panelen
polykristallijne blauw/zwart
Watt / paneel
250/270
Totaal vermogen (Wp)
9170
Gemiddelde Jaaropbrengst (kWh)
7250
Aantal Omvormers
1
Omvormer merk
Solaredge
Categorie├źn
Particulier
Overig
2 verschillende soorten panelen

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin